Geelse TTC Geelse T.T.C. Geelse TTC
Stella Artois

Verkoop ten voordele van onze jeugd en G-spelers

Geupload op 18/08/2019 door Hans Nys

VERKOOP TRUFFELS-ZEEVRUCHTEN-SNOEPZAKKEN VOOR JEUGD EN G-SPELERS GEELSE TTC ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Geelse TTC organiseert een verkoop van truffels-zeevruchten en snoepzakken om de clubkas te spijzen. Voor 1 doos melkchocolade truffeltjes(200 gr) vragen we 5 euro Voor 1 doos chocolade zeevruchten(250 gr) vragen we 5 euro Voor 1 snoepzak(300 gr) vragen we 4 euro Vanaf zaterdag 5 oktober 2019 of op een andere dag kan je deze producten komen afhalen in lokaal Geel/bel 19/1. Je kan via mail bestellen: hans.nys1@telenet.be Bestellen voor 27 september 2019 bij Hans Nys.

Lees het volledige artikel

Initiatiedag

Geupload op 17/08/2019 door Hans Nys

GEELSE TTC GRATIS INITIATIEDAG NIEUWE JEUGDLEDEN Op zaterdag 31 augustus nodigen we alle meisjes en jongens van 6 jaar tot 21 jaar uit op onze gratis initiatiedag tafeltennis.Deze zal doorgaan in het lokaal van Geelse TTC(adres Bel 19/1, 2440 Geel) tussen 10h00 en 14h00.Iedereen van harte welkom en draag sportief kledij zodat je al direct kunt meedoen.Als je zelf geen batje hebt kun je deze gratis gebruiken van op de club.Tevens zal je ook een gratis drankje en hapje aangeboden worden.Heb je nog vragen dan kan je terecht bij jeugdverantwoordelijke Hans Nys(hans.nys1@telenet.be).

Lees het volledige artikel

Jochem Struyfs en Brent Thyssen winken Nacht der Dubbels 2019

Geupload op 30/06/2019 door Jeroen Lemmens

Op de derde, ongelooflijk hete, editie van de Nacht der Dubbels 4er-Tisch editie konden we spreken van het grootste deelnemersveld tot op heden: 15 duo’s maar liefst, voor een tornooi dat plaats zou vinden op twee tafels bij temperaturen van makkelijk 50 graden Celsius. Het stond in de sterren geschreven dat het deze keer na afloop wel degelijk Nacht zou zijn. De organisatie verliep echter vlot en om half 2 konden we onze winnaars Jochem en Brent huldigen: Zij kunnen nu een maandje genieten van gratis Spotify Premium! Een einde heeft ook een begin en dat begin nam de vorm aan van een opwarmingsronde, waarbij iedereen de kans kreeg om al eens aan de aparte omvang van de tafels te wennen. Die wedstrijden beïnvloedden de vorming van de poules die daarna zouden beginnen. Poule A: Wouter en Sander, Hans en Thomas, Felien en Silke en Daan en Lennart Poule B: Rushil en Dries, Mano en Ramil en Mario en Lennert Poule C: Mathias en Mitch, Jeroen en Michiel, Jolien en Herman en Maithe en Erik Poule D: Jochem en Brent, Michel en Jorne, Alredo en Eddy en Arno en Jef Uit poule A gingen B4/B4 Wouter en Sander en D0/D6 Daan en Lennart door waarna wij het respectievelijk mochten opnemen tegen D2/D4 Maithe en Erik en D0/D6 Jeroen en Michiel die 2de en 1ste waren geworden in Poule C. Uit Poule B mochten winnaars E2/E2 Mario en Lennert het opnemen tegen de 2den uit Poule D, B6/E6 Alfredo en Eddy en mochten ook C6/D0 Mano en Ramil verder doen tegen C4/D4 Jochem en Brent die poule D gewonnen hadden. De kwartfinales werden door Wouter en Sander, Jeroen en Michiel, Alfredo en Eddy en Jochem en Brent al bij al vlot gewonnen met 3-0 en 3-1 scores. Van de halve finales maakten Alfredo en Eddy echter een kunststukje door in de bel met 3-2 van onze nr1 steeds te winnen en de finale te halen. De andere halve finale ging na een spannend op-en-neerverhaal door Jochem en Brent gewonnen met 3-1. De kleine finale ging nadien nog met 3-1 naar Wouter en Sander, zodat Jeroen en Michiel op een 4de plaats strandden. Jochem en Brent trokken vlotten de lijn door en namen de maat van Alfredo en Eddy in de finale. Een droge 3-0 was genoeg om onze winnaars van vorig jaar ook dit jaar weer op het hoogste schavotje te doen belanden. Een geweldige dankuwel vanwege de organisatie, ondanks het soms lange wachten was er toch steeds voldoende transparantie rond het verloop, wat enkel voor goedgezinde deelnemers zorgden. Aan medewerking bij het tellen en de inzet aan tafel ontbrak het niet, ondanks het warme weer. Tot slot nog een dankwoordje aan de tappers die de hele avond paraat stonden. Mercikes!

Lees het volledige artikel

Evenementen

Geupload op 14/06/2019 door Jeroen Lemmens

29 juni: Nacht der Dubbels 4er-Tisch editie 3.0 om 19 uur VOLZET 12-13-14-15 augustus van 19h00 tot 20h30 Stage bij Danny Gesquiere 12 plaatsen inschrijven bij Hans Nys 15 december: Provinciaal kampioenschap veteranen

Lees het volledige artikel

Kampioenenviering 2019

Geupload op 09/06/2019 door Jeroen Lemmens

- Tony Leysens Fiere voorzitter Theo Van de Ven en een nog fier(derder) jeugdverantwoordelijke Hans Nys zorgden voor een onvergetelijke kampioenenviering. Het recordseizoen dat Geelse TTC mag beleven zal nog moeilijk te evenaren zijn, of vergissen wij ons… In ieder geval, bij de inleiding van de viering, meldde de voorzitter met fierheid dat de eerste ploeg promoveert en het seizoen 2019-2020 zal tafeltennissen in eerste nationaal en dat de tweede ploeg eveneens promoveert naar de landelijke reeksen. En dan kreeg Hans Nys het woord met de viering van een ongelooflijk aantal jonge tafeltennistalenten die Geelse TTC rijk is. Zowel op nationaal vlak, landelijk en provinciaal werden de hoogste toppen bereikt die op tafeltennisgebied kunnen behaald worden. Ook werden de trainers gehuldigd, die de jeugd naar zulke enorme resultaten hebben bereikt. Eén jeugdspeelster werd gehuldigd voor haar ongelooflijk aantal titels op nationaal, regionaal en provinciaal vlak en daarenboven de top twaalf won bij de meisjes miniemen, met name Maithe Belmans. Zij kreeg dan ook – zeer verdiend – de gouden palet uit handen van Hans Nys.

Lees het volledige artikel

Kampoenenviering VTTL in Hoboken

Geupload op 25/05/2019 door Hans Nys

Geelse TTC behaalt maar liefst 17 bekers en 5 medailles Kampioenenploegen ------------------- DAMES GEELSE A IN 1STE PROV. SENIORS GEELSE B IN 1STE PROV. JEUGD:GEELSE A IN SUPER JEUGD :GEELSE C IN AFDELING 7 Spelers of speelsters die werden gehuldigd voor hun prestaties BELMANS MAITHE STRUYFS JOCHEM LEYSENS KRISTOF BEYENS MICHIEL BOUDEWIJN VANDEREYDT COOLS KRIS

Lees het volledige artikel

Geelse A officieel naar 1ste Nat.

Geupload op 24/05/2019 door Jeroen Lemmens

Zonet werd bevestigd dat Geelse A in 2019-2020 in 1ste Nat. zal aantreden!

Lees het volledige artikel

Maithe Belmans wint Top12, Lotte Leysens knap 4de

Geupload op 06/05/2019 door Jeroen Lemmens

MAITHE-RACHELLE:3-0 MAITHE-EVA:3-1 MAITHE-NORAH:0-3 MAITHE-ALICIA:3-0 MAITHE-MARIA:3-0 Maithe wint haar poule en speelt voor de plaatsen 1 tot en met 4 Maithe haalt de eerste plaats! LOTTE-EVY:3-2 LOTTE-ILENA:3-0 LOTTE-LI'Y:0-3 LOTTE-LOTTE NUYTENS:3-1 LOTTE-MELISSA:3-0 Lotte wordt 2de in haar poule en speelt voor de plaatsen 1 tot en met 4 Lotte wordt vierde!

Lees het volledige artikel

Geelse TTC A wint eindronde van 2 de nationaal

Geupload op 06/05/2019 door Jeroen Lemmens

- Tony Leysens Eenvoudigweg schitterend, meer kan er niet gezegd worden van de enorme prachtprestatie van Geelse TTC A in de beslissende eindronde die een mogelijke stijging naar 1 ste nationaal kan opbrengen. Geelse TTC kreeg de organisatie toegewezen vermits hier in Geel één van de beste tafeltennistempels van België werd gebouwd. Absoluut een groot voordeel voor de Geelse tafeltennissers, maar… de lottrekking verliep volledig in het nadeel. Eerst moest Bon Secours A worden bekampt met een B0 geklasseerde als kopman, een B2 als tweede man en twee tafeltennissers met een B4 klassement : een voordeel op papier voor de bezoekers. Snel werd het echter duidelijk dat de twee ploegen mekaar in evenwicht hielden. De twee kopspelers van beide ploegen wonnen immers hun twee partijen voor de rust : 4 -4. Wel kwamen de bezoekers in het voordeel vermits zij meer sets konden winnen dan Geelse. De daad aan de spelers 3 en 4 en hier waren Tom Aerenhouts en Yves Maes de besten. Zij zorgden ervoor dat hun ploeg met 8-6 voorkwamen. Kristof Leysens kreeg nog de B0 te bekampen en Danny Gesquière de B2. Eén van beiden moest winnen want bij een gelijke stand ging de winst naar Bon Secours. En het werd een pakkende eindstrijd. Zowel Kristof als Danny dwongen een vijfde en beslissende set af die zeer gelijk opgaand verliep. Kristof kwam 9-8 voor en Danny 9-9. Dit was het moment voor Danny om zijn jarenlange tafeltennisbagage te tonen. Hij dwong dan ook schitterend de eindzege af. De sterke vijfde man, het publiek, werd mede beloond voor deze magnifieke overwinning. Maar de eerste plaats in de eindronde stond nog niet vast. Als tweede tegenstander moest direct nadien Hoeselt A bekampt worden. Deze ploeg kwam fris aan de tafels vermits zij nog geen matchen hadden gespeeld. Aanvankelijk behaalden de Limburgers de bovenhand, maar de Gelenaren bleven kalm, zeer geconcentreerd en sterk aangemoedigd door de vele supporters. De wedstrijdcijfers verliepen dan ook in het voordeel van de plaatselijke ploeg. Een 9-5 zege werd behaald (bij 9 stopt immers de wedstrijd) door drie zeges van Kristof Leysens en Yves Maes, twee van Danny Gesquière en één van Alfredo Garcia, die de plaats had ingenomen van Tom Aerenhouts. Na een lange dag – van 10 uur tot 19 uur a.u.b. – ging de eerste plaats naar Geelse TTC. Hopelijk komt een plaats vrij in 1ste nationaal want hetgeen Geelse TTC A het ganse seizoen lang en in de eindronde heeft gepresteerd verdient niet minder dan de promotie.

Lees het volledige artikel

Geelse A wint eindronde!

Geupload op 04/05/2019 door Jeroen Lemmens

Gewoon 10 uur spelen en de eindronde winnen, easy, jeweetwel. Fan-tas-tisch resultaat van onze A-ploeg! 9-6 tegen Bon-Secours en 9-5 tegen Hoeselt, nu hopelijk op naar 1ste Nationale. Bedankt aan alle supporters en tot volgend jaar!

Lees het volledige artikel

Top 12 jeugd in Louvain La Neuve

Geupload op 04/05/2019 door Hans Nys

Volg zondag hier live de resultaten van onze 2 Geelse meisjes Belmans Maithe en Leysens lotte op het top 12 tornooi in Louvain La Neuve

Lees het volledige artikel

Geelse A naar finale eindronde! - 15.30 aanvang

Geupload op 04/05/2019 door Jeroen Lemmens

Geelse wint na een thriller met 9-6! Bij 8-6 was er één overwinning nodig om het te halen, omdat de setstanden in ons nadeel waren. Danny knokte tegen B2 terug na een 0-2 achterstand en keerde het in de bel om! Nu tegen Hoeselt!!! Allen welkom in Geel Bel!

Lees het volledige artikel

Clubkampioenschappen 2019 van Geelse TTC op zeer hoog niveau

Geupload op 03/05/2019 door Jeroen Lemmens

-Tony Leysens Niet alleen qua aantal deelneemsters en deelnemers werden de clubkampioenschappen meer dan een succes, ook de geleverde prestaties tijdens de vele wedstrijden waren zeer opmerkelijk. Bij de jeugd waren bijna alle leeftijdsreeksen vertegenwoordigd. Dit verklaart onder meer ook waarom een schitterende tweede plaats werd behaald door onze club bij BEERTJE PING, dat de beste prestaties van de clubs met jeugd uit onze provincie weergeeft. Niet te verwonderen dat vele jeugdspeelsters en -spelers van Geelse TTC werden beloond met een hoger individueel klassement of voor het eerst een klassement behaalden. Bij de senioren werd ook dit jaar keihard gestreden voor de zo begeerde wisselbeker. Vermits met voorgift werd gespeeld kregen ook de speelsters en spelers met het laagste klassement uitzicht om voor verrassingen te zorgen tegen de hoger geklasseerde clubgenoten. Een lange avond vol tafeltennisplezier was het gevolg met volgend eindklassement : clubkampioen 2019 werd Kristof Leysens, gevolgd door Alfredo Garcia, Gesquière Danny en Taels Lennert. De uitslagen bij de jeugd : Bij de benjamins jongens werd Laurens Heylen kampioen. De eerste plaats bij de benjamins meisjes ging naar Van Reusel Julie; de tweede plaats was voor Emma Leysens. Het podium bij de pre- miniemen jongens werd bevolkt door Lars Beirinckx op de hoogste trede, gevolgd door Roels Louis en Verbraeken Lincoln. Bij de meisjes miniemen ging de titel naar Leysens Lotte met Cabooter Nora op de tweede plaats. De miniemen jongens kreeg Avonds Kasper als laureaat. Steurs Lander ging met de gouden trofee lopen bij de cadetten jongens. Druyts Willems won zilver en Lenaerts Jordy kreeg brons. De overige laureaten bij de cadetten waren Na Rayane, Stijnen Joran, Merckaert Wouter en Dams Liam. Vangheel Fran kreeg de gouden beker bij de cadetten meisjes. De juniors jongens tenslotte kreeg Pauwels Lennert op de hoogste trede. Het erepodium werd verder bevolkt met Avonds Kobe op twee en Vangheel Arne en Na Haytham. Tafeltennisclub Geelse TTC sloot hiermee een schitterend seizoen 2018-2019 af.

Lees het volledige artikel

Special Olympics Luxemburg

Geupload op 02/05/2019 door Jeroen Lemmens

- Michiel Beyens Afgelopen zaterdag vonden in Luxemburg stad de nationale special olympics tafeltennis plaats. Naar goede gewoonte waren hier ook buitenlandse delegaties uit Duitsland, Frankrijk en België uitgenodigd. Ons land werd vertegenwoordigd door een delegatie van Embarquement immediat, een delegatie van Zele en een Geelse delegatie. Voor onze club gaven Lenn Cuyvers, Tamara Segers en Dries van Pelt het beste van zichzelf. Na de divisioning in de voormiddag en de lekkere frietjes met stoofvlees barstte de strijd voor de medailles los. In de hoogste divisie speelde Dries. Dries speelde degelijke wedstrijden met goed tafeltennis, dit bracht hem naar plaats acht. In divisie 2 speelde Lenn. Hij begon wat twijfelachtig, maar herpakte zich in de tweede ronde, wat hem een vijfde plaats opleverde. Tamara Segers speelde in divisie vier. Tamara speelde zich een weg naar die finale, maar daar liep het mis. Ze had het goud voor het grijpen, maar liet het liggen. Daardoor moest zij vrede nemen met de zilveren medaille.

Lees het volledige artikel

We hebben alweer een schitterend G-Tornooi achter de rug...!

Geupload op 29/04/2019 door Jeroen Lemmens

Gisteren vond in ons lokaal ons jaarlijkse unified tornooi plaats. Maar liefst 17 unified duo's van over heel het land namen dit jaar deel. In de voormiddag werd de divisioning gespeeld om te bepalen wie in welke reeks voor de medailles ging spelen. Al van in het begin droop de spelvreugde er vanaf wat resulteerde in een goede sfeer en leuke wedstrijden. In de namiddag werden op basis van de sterkte van de duo's vier reeksen gevormd. In reeks D ging de gouden medaille naar Matthieu Moha en Philippe. De zilveren medaille ging naar Nicolas Maksimov en Jeroen/Hans. De derde plaats werd bezet door Francois Martel en Lennert en de vierde plaats ging naar Rudy Urbain en Jan. In reeks C werd de hoofdprijs weg gekaapt door Tinne Debaets en Bert. Florimond la Brune met Piet en Nico Brosens met Lutgard vervolledigden het podium. De vierde plaats ging naar Christian Robert en Hilde/Lisa. In reeks B bleef de trofee in Geel. Annelies Gerits en Willy konden deze wegkapen. plaats 2 ging naar Jean-Marie Heyligen met Christophe, plaats drie was voor Sofie van Gorp en Lander/Lisa. Plaats vier ging naar Jeroen Masselis en Bert. In Reeks A tot slot ging de hoofdprijs naar Jean-Pierre Deconinck met Mario. De tweede plaats werd bezet door Lies Gielis en Michiel. Het podium werd vervolledigd door Karen Janssen en Bernadette. Plaats vier ging naar Dries van Pelt en Ria en de vijfde plaats ging naar Tamara Segers en Bruno. Aan het einde konden zowel trainers, partners als atleten tevreden terugblikken op de dag. Een welgemeende dikke merci aan alle vrijwilligers die de toog/keuken bemande, de organisatie tot een goed einde brachten, de wedstrijden in goede banen leiden als scheidsrechter of het beste van zichzelf gaven als partner! Zonder jullie was deze dag niet mogelijk geweest!

Lees het volledige artikel

Einduitslag Clubkampioenschap 2019

Geupload op 28/04/2019 door Jeroen Lemmens

1 Leysens Kristof 2 Garcia Alfredo 3 Gesquiere Danny 4 Taels Lennert 5 Bertels Koen Schepers Daan Spooren Bruno Struyfs Jochems 9 Belmans Maithe DerbovenThomas Peeters Koen Mangelschots Dries Schelles Lennart Struyfs Robbe Thys Brent Vanreusel Rik 17 Turlinckx Victor 18 Pauwels Jos 19 Lemmens Jeroen 20 Pals Johan Philipsen Valerie Sterckx Bram 23 Maes Louis Vandervloet Jef 25 Beerten Dirk Swerts Arno 27 Mangelschots Eddy Van Trappen Walter 29 Boven Pieter Ronsse Bart Goovaerts Willy Verachtert Peter 33 Van Looy Roel 34 Nuyts Helena

Lees het volledige artikel

Geelse C-jeugd kampioen!

Geupload op 27/04/2019 door Jeroen Lemmens

Jeugdploeg Geelse C wordt kampioen in Afdeling 7 Play-offs op de laatste speeldag. Dikke proficiat aan Lars Schelles, Arne Vangheel, Willem Druyts en Lander Steurs!

Lees het volledige artikel

Resultaten Nacht der Dubbels 2019

Geupload op 20/04/2019 door Jeroen Lemmens

Voor deze Nacht der Dubbels, de eerste sinds een hele tijd waar vooraf nog niet geweten was welke duo's er zouden deelnemen, stonden er 20 avonturiers aan de aftrap. Zij werden door de onschuldige hand van Liesbeth onderverdeeld in 10 partnerships die stuk voor stuk ook nog eens over 2 poules werden verdeeld. De einduitslagen van die poules na 5 rondes: /h4_Poule 1 _h4/ 1. Ria en Lennert 2. Erik en Brent 3. Jeroen/Alfredo en Jef 4. Jochem en Lisa 5. François en Bram /h4_Poule 2_h4/ 1. Michiel en Dries 2. Roel en Robbe 3. Walter en Willy 4. Maithe en Jan 5. Nomi en Dirk De eerste twee van elke poule kwamen nadien in de winnaarspoule terecht, waar hen nog 3 wedstrijden te wachten stonden. De derden stonden als vanzelf in de halve finale van de troostronde, de nummers 4 en 5 mochten het onder elkaar uitvechten wie ook de HF zou spelen. Jochem en Lisa moesten het onderspit delven tegen Maithe en Jan, waarna die het in de halve finale van Walter en Willy haalden. Daarmee stonden stonden Maithe en Jan als in de troostfinale. Aan de andere kant van de tabel verloren Bram en François van Nomi en Dirk. Nadien waren Alfredo en Jef echter te sterk voor Nomi en Dirk. Na 0-2 achter te staan, haalden Maithe en Jan het uiteindelijk in de troostfinale met 11-9 in de bel. Proficiat! In de Winnaarspoule wonnen Roel en Robbe geen van hun drie wedstrijden, Ria en Lennert wonnen er eentje, Michiel en Dries twee en Brent en Erik wonnen er 3, waarvan 2 keer in de bel. Uiteindelijk overduidelijke en verdiende winnaars! Bedankt om mee te doen allemaal! Einduitslag 1. Erik en Brent 2. Michiel en Dries 3. Lennert en Ria 4. Roel en Robbe 5. Maithe en Jan 6. Alfredo en Jef 7. Walter en Willy 8. Nomi en Dirk 9. Jochem en Lisa 10. Bram en François

Lees het volledige artikel

Evenementen April

Geupload op 08/04/2019 door Jeroen Lemmens

14 april (palmzondag) : Spek met eieren van 9 uur tot 13 uur 19 april vanaf 19 uur : Nacht der dubbels 24 april van 17 uur tot 19 uur : clubkampioenschap jeugd Geelse TTC 27april vanaf 19 uur : Algemene ledenvergadering + clubkampioenschap Geelse TTC 28 april vanaf 10 uur : G-tornooi

Lees het volledige artikel

Sterk eindigend Geelse TTC naar eindronde 2 de nationaal op 4 mei in …. GEEL

Geupload op 07/04/2019 door Jeroen Lemmens

/h4_- Tony Leysens_h4/ /h3_Braine l’Alleud C – Geelse TTC A : 4 – 12_h3/ De vier B2-geklasseerde tafeltennissers van Braine l’Alleud hadden helemaal geen verhaal tegen een verbluffend sterk spelende Geelse TTC A. Kristof Leysens bevestigde nogmaals zijn enorm sterk seizoen en won al zijn wedstrijden zuiver in drie sets. Ook Danny Gesquière toonde zich op zijn best en was niet te kloppen. Yves Maes moest slechts één nederlaag toestaan. Alfredo Garcia schreef eveneens één B2 op zijn prestatiekaart. En nu de eindronde op zaterdag 4 mei in de tafeltennistempel van Geelse TTC zelf. Nogmaals een bewijs dat het nieuwe lokaal in Geel iedereen in de Belgische tafeltenniswereld aanspreekt. Dit alleen al verdient een dikke proficiat. /h3_Gierle C – Geelse TTC B : 7 – 9_h3/ Met een mooie zege werd dit succesvol seizoen door de tweede herenploeg van Geelse TTC afgesloten. De titel in 1 ste provinciaal is binnen en de promotie naar de landelijke reeksen werd bereikt. Tegen Gierle was Koen Bertels heer en meester en won zijn vier wedstrijden. Kristof Van Reusel was drie maal de beste. Theo Van de Ven en Hans Huysmans zorgden elk voor één zege. /h3_Wommelgem A – Geelse TTC : 16 – 0 ff Brasgata B – Geelse TTC D : 9 – 7_h3/ Deze laatste wedstrijd werd voor de eer gespeeld en Geelse TTC verloor nipt. Jochem Struyfs zorgde voor drie zeges, Bram Sterckx en Jeroen Lemmens voor twee. Brent Thys kwam net iets tekort om voor een zege te zorgen. /h3_Gierle F – Geelse TTC E : 4 – 12_h3/ Kampioen Gierle vierde meer de behaalde titel in plaats van te tafeltennissen. Daarvan profiteerde de E-ploeg ten volle. Hans Hooyberghs won alles en Thomas Derboven en Victor Turlinckx stonden slechts één nederlaag toe. Jos Pauwels zorgde voor twee winstpunten. /h3_Brasgata C – Geelse TTC F : 7 – 9_h3/ Een mooie zege met Lennert Taels als “man van de match” met vier zeges. Erik Belmans en zijn dochter Maithe Belmans, pas nog prachtig Belgisch kampioene bij de D-speelsters geworden, wonnen beiden twee keer. Jorne Geukens zegevierde één maal. /h3_Geelse TTC G – Nijlen B : 9 – 7_h3/ Nipte maar knappe winst voor de thuisploeg. Daan Schepers won zijn vier partijen en werd hierdoor zegekoning. Lisa Bellens, de schitterende Belgische vice-kampioene bij de dames D, was goed voor drie zeges. Jessica De Groof en jeugdspeler Lennert Pauwels zorgden elk voor één belangrijke zege. /h3_Brasgata D – Geelse TTC H : 14 – 2_h3/ De eer werd gered voor Geelse TTC H door één zege van Dries Mangelschots en één van Mario Pauwels. Pieter Boven en Paul Bergmans completeerden de H-ploeg. /h3_Geelse TTC I – Nijlen D – 5 – 11_h3/ Kris Cools kon drie maal zegevieren en Gilbert Anthone twee keer. Geen zege was er weggelegd voor Eddy Mangelschots en Willy Goovaerts. /h3_Geelse TTC J – Merksplas F : 8 – 8 _h3/ Dirk Beerten won al zijn wedstrijden, een dikke bravo. Edmond Verstraeten zorgde voor twee winstpunten. Dank zij het forfait van de vierde speler van Merksplas zorgden Jef Gilis en Johan Pauwels elk voor één winstpunt. /h3_Geelse TTC K – Hulshout C : 2 – 14_h3/ Peter Verachtert en Ria Daelman konden één keer zegevieren. Hierin slaagden Ronny Lodewyckx en Bart Ronsse net niet. /h4_Activiteiten van Geelse TTC in het lokaal, Bel 19/1 te Geel : 14 april (palmzondag) : Spek met eieren van 9 uur tot 13 uur 19 april vanaf 19 uur : Nacht der dubbels 24 april van 17 uur tot 19 uur : clubkampioenschap jeugd Geelse TTC 27april vanaf 19 uur : Algemene ledenvergadering + clubkampioenschap Geelse TTC 28 april vanaf 10 uur : G-tornooi Eerstvolgende thuiswedstrijden : Zaterdag 27 april vanaf 10 uur : vier wedstrijden Zaterdag 4 mei vanaf 10 uur : EINDRONDE 2 de NATIONAAL met deelname van Geelse TTC A_h4/

Lees het volledige artikel

Geelse finale op BK Dames D

Geupload op 01/04/2019 door Jeroen Lemmens

Onze Geelse dames schitteren op het Belgisch Kampioenschap Dames D Seniors tafeltennis. Maithe Belmans veroverde het goud en Lisa Bellens het zilver. Proficiat aan beide dames die het uitvochten in een geheel Geelse Finale. Wat een unicum!

Lees het volledige artikel

Titel glipt nipt uit handen van Geelse TTC A-tafeltennissers

Geupload op 01/04/2019 door Jeroen Lemmens

/h3_Geelse TTC A – Royal Astrid Herstal B : 8 – 8_h3/ Al vrij vroeg werd het titelfeest ingezet bij de plaatselijke supporters. Geelse TTC A kende immers een indrukwekkende start. Ook al werd er vier keer gewonnen in een vijfde en beslissende set met het kleinste verschil, toch kon de thuisploeg 8 – 4 uitlopen. Wie zou het overwinningspunt op zijn palmares schrijven dat de titel bracht ? Tom Aerenhouts en Yves Maes kregen de eerste kans. Beiden sleepten een bel uit het tafeltennisvuur maar verloren deze. Zou Kristof Leysens uitmaken nadat hij reeds zijn drie vorige wedstrijden had gewonnen ? Neen, hij kreeg geen kans tegen de kopman van Astrid Herstal. Alle hoop gevestigd op Danny Gesquière. Zou hij net als in de heenronde zijn tegenstander kloppen ? In vier sets kreeg Danny het nakijken en weg waren de titeldromen van Geelse TTC A. Toch was iedereen akkoord na de wedstrijd : een meer dan verdiend gelijkspel werd afgedwongen door de verbluffend sterk spelende tafeltennissers van Geelse TTC tegen de kampioen van 2 de nationaal met name Koninklijk Astrid Herstal. /h3_Geelse TTC B – Sokah Hoboken : algemeen ff van Sokah Geelse TTC C – Hulshout A : 6 – 10_h3/ Er werd door de tafeltennissers van zowel de thuisploeg als van de bezoekers vooral gekeken naar de exploten van de A-ploeg van Geelse TTC tegen Astrid Herstal. Enkel Cedric Willemsen zorgde voor drie winstpunten en één ging er naar zowel Robbe Struyfs als naar Rik Vanreusel en naar Jeroen Lemmens. Maar winnen, gelijkspelen of verliezen was van geen belang : Geelse TTC C is immers al zeker van een jaartje langer in 2 de provinciaal uit te komen. /h3_Geelse D – Zoersel C : 16 – 0 ff Geelse E – Zoersel D : 13 – 3_h3/ Uitgesproken zege en Jochem Struyfs in een vedetterol : hij won al zijn wedstrijden. Thomas Derboven, Jos Pauwels en Hans Hooyberghs wonnen allen drie keer. /h3_Geelse TTC F – Turnhout D : 9 – 7_h3/ Nipte zege na een spannende eindfase van de wedstrijd en… Lennert Taels werd zegekoning door al zijn matchen winnend af te sluiten. Twee zeges waren er voor Johan Pals en Jef Van der Vloet en één voor Maithe Belmans. /h3_Brasgata F – Geelse TTC G : 5 – 11_h3/ Danny Vreys en Lisa Bellens waren niet te kloppen : zij werden “man en vrouw van de match” met vier zeges. Lennart Schelles was drie keer de beste. Pieter Boven bleef zonder zege. /h3_Geelse TTC H – Rijkevorsel B : 9 – 7_h3/ Ha, de redding is geslaagd. Met vier overwinningen werd Daan Schepers de zegekoning. Brent Thys zorgde voor drie winstpunten en Dries Mangelschots voor twee. Mario Pauwels won wel niets maar keek er naar met een aangenaam gevoel. /h3_Poppel A – Geelse TTC I : 13 – 3_h3/ De eer hoog houden lukte met drie overwinningen. Hiervoor zorgden Gilbert Anthone, Dirk Beerten en Willy Goovaerts elk met één zege. Eddy Mangelschots bleef zegeloos. /h3_Brasgata G – Geelse TTC J : 10 – 6_h3/ Jan Bergmans en Edmond Verstraeten wonnen elk twee keer. Jef Gilis en Johan Pauwels konden één maal zegevieren. /h3_Berlaar I – Geelse TTC K : 12 – 4_h3/ Verlies voor de K-ploeg van Geelse TTC maar “man van de match” werd Kris Cools met vier zeges. Peter Verachtert, André Van Hoof en Bart Ronsse konden niet voor een overwinning zorgen. /h4_Eerstvolgende thuiswedstrijden : vrijdag 5 april 2019 vanaf 20 uur : Geelse TTC G – Nijlen B; Geelse TTC I – Nijlen D; Geelse TTC J – Merksplas F; Geelse TTC K – Hulshout C_h4/

Lees het volledige artikel